Møt våre nye ansatte

30.09.19
Av:
Sindre Lauvås

Den siste tiden har det kommet inn noen ny ansikter hos oss, møt Sofia og Tore:

Sofia

Sofia Veniamakis er ei blid og serviceinnstilt dame. Hun er halvt gresk og snakker språket, men er født og oppvokst i Ålesund. Hun bor midt i sentrum og trives godt med å være der det skjer.

Sofia har sin utdannelse innen regnskap og revisjon fra høgskolen i Molde. Hun har tidligere jobbet blant annet som kredittkonsulent og innfordringskonsulent. Sofia kommer fra stillingen som lønnsrevisor for Nordre Sunnmøre kemnerkontor og har derfor spisskompetanse på lønnsspørsmål innen skatt og avgift.

Hun startet opp hos Rekna 01.08.19.

Tore

Tore Lamborg er utdannet diplomøkonom – Bachelor og Management fra BI - og har lang fartstid som økonomisjef i flere selskaper i Ålesund. Har også erfaring som rådgiver i Innovasjon Norge, og rådgiver og prosjektøkonom fra NTNU.

Tore kommer inn som en seniorressurs og vil forsterke rådgivningstilbudet vårt. Han har allsidig og bred erfaring innen økonomi, finans, regnskap og rådgiving – herunder:

- Regnskaps- og driftsrapportering, inkl. prosjektstyring
- Finansiering
- Likviditetsstyring / kredittarbeid – økonomisk oppfølging
- Budsjettutarbeidelse – og oppfølging, prognose
- Organisasjonsutvikling, systemevaluering og forbedringsprosesser
- Styreerfaring

Tore startet opp hos Rekna 30.09.19.

Har du spørsmål om regnskapstjenestene vi tilbyr gjennom vår abonnementsavtale? Ta kontakt med oss så svarer vi på dine spørsmål!

Tor-Erik Olsbø
Partner, Autorisert regnskapsfører.
+47 483 34 409teo@rekna.no