Gagn Accounting skifter navn til Rekna

30.08.2019
Av:
Harald Lamborg

Navnebyttet henger sammen med at selskapet relanseres med ny profil og satser mot å bli en ledende leverandør av moderne regnskapstjenester i regionen.

I 2014 etablerte Gagn AS selskapet Gagn Accounting AS med målsetting om å skape et moderne regnskapskontor i Ålesund. Sommeren 2019 kom Converto AS inn på eiersiden og selskapet endret navn til Rekna AS. Målet til Rekna AS er å bli en ledende leverandør av moderne og skybaserte regnskapsløsninger i regionen. For å lykkes med dette skal vi tilby en attraktiv totalpakke bestående av regnskap, rapportering og rådgivning. Rekna AS består av kompetente medarbeidere som allerede har opparbeidet seg flere års erfaring med moderne og papirløse regnskapssystemer. Vi i Rekna ser frem til å gjøre arbeidshverdagen litt enklere for våre kunder.

Om eierselskapene bak Rekna:

Gagn er et uavhengig rådgivnings- og konsulentselskap med betydelig teknologisk kompetanse. Gagn har dyktige konsulenter med bred erfaring fra prosjektledelse og prosjektkoordinering og har spisskompetanse bl.a. IT og Digitalisering. Gagn bistår kunder med å initiere, gjennomføre og avslutte prosjekter på en strukturert måte og med metodikk basert på anerkjente prosjektstandarder. Les mer om Gagn på www.gagn.no

Converto er et uavhengig rådgivnings- og forvaltningsselskap som arbeider med mål om å skape verdier for selskapene man er involvert i. Det oppnås gjennom aktivt eierskap eller som rådgiver i prosesser som typisk er knyttet til oppkjøp, fusjoner eller salg av selskaper. Converto AS er også forvalter av og medeier i investeringsselskapet Novela AS og investeringsfondet Novela Kapital I AS, samt forvalter av Midvest Fondene. Ytterligere informasjon om Converto og tilknyttede selskaper finnes på hjemmesidene www.converto.no, www.novela.no og www.midvest.no.

Har du spørsmål om regnskapstjenestene vi tilbyr gjennom vår abonnementsavtale? Ta kontakt med oss så svarer vi på dine spørsmål!

Tor-Erik Olsbø
Partner, Autorisert regnskapsfører.
+47 483 34 409teo@rekna.no