Rekna og Rett Vest slår seg sammen

11.01.2021
Av:
Sindre Lauvås

Rekna og Rett Vest slår seg sammen

Vi samler Rekna og Rett Vest under samme tak og bygger med det et nytt og enda sterkere team som skal tilby framtidsrettede regnskapstjenester og rådgivning. Navnet på selskapet vil fortsatt være Rekna og vårt kontorsted vil være hos YOYN Cowork i Keiser Wilhelms gate 25.

REKNA flytter ut i de flotte lokalene til YOYN Cowork

Gjennom sammenslåingen vil vi få et enda sterkere team med unge og moderne regnskapsførere med et bredt tjenestespekter innen regnskap og økonomirådgivning. Vårt mål er at alle våre kunder skal få løpende oppdaterte regnskap samlet i skyen som kan bidra til verdiskapning og best mulige forutsetninger for at man lykkes i sin egen drift.

Vårt nye team består av seks regnskapsførere, hvor fire er autoriserte regnskapsførere som sammen besitter erfaringer fra de fleste bransjer i nærmiljøet på Sunnmøre. Sindre Lauvås vil fortsette som leder i Rekna.

Rekna vil fortsette sitt søkelys på rådgivning og rapportering, sammen med å bruke de mest moderne regnskapssystemene som er tilgjengelig for våre kunder Vi har satset på et ungt team med gode IT-kunnskaper som har vært med på det «papirløse» regnskapet siden oppstarten.

Har du spørsmål om regnskapstjenestene vi tilbyr gjennom vår abonnementsavtale? Ta kontakt med oss så svarer vi på dine spørsmål!

Tor-Erik Olsbø
Partner, Autorisert regnskapsfører.
+47 483 34 409teo@rekna.no