Vil du jobbe som regnskapsfører/rådgiver i et spennende kompetansemiljø?

24. SEPTEMBER 2020
Av:
Sindre Lauvås

REKNA AS søker etter deg som ønsker å arbeide med rådgiving innen økonomi og regnskap i vår region

Rekna AS søker etter deg som ønsker å arbeide med regnskap og rådgiving i vår region. Vi jobber for å gi kundene en enklere regnskapshverdag gjennom effektive prosesser og styringsinformasjon i sanntid. Vi tilbyr total økonomistyring for våre kunder, og våre medarbeidere får derfor en aktiv rolle som rådgivere, innen økonomistyring, bedriftsutvikling m.m. Regnskapsbransjen er i endring, og vi vil høre fra deg som er interessert i å ligge i front i denne utviklingen, og bidra til videre vekst.

Vi ser etter deg som:

  • Har høyere utdanning i økonomi, bachelor- eller mastergrad
  • Har minimum 2 år erfaring som regnskapsfører
  • Har god IT-forståelse
  • Har gode kommunikasjonsevner og trives med kundekontakt

Arbeidsoppgaver vil være knyttet til regnskap, lønn, økonomisk rådgivning, kontroll og analyse, rapportering og årsoppgjør.

Rekna AS jobber tett med seniorrådgiverne i GAGN AS og Converto AS. Sammen har vi et suverent arbeidsmiljø og et høyt kompetansenivå innen ulike fagfelt. Våre lokaler er sentralt plassert på Daaeskogen i Ålesund. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Har du spørsmål om regnskapstjenestene vi tilbyr gjennom vår abonnementsavtale? Ta kontakt med oss så svarer vi på dine spørsmål!

Tor-Erik Olsbø
Partner, Autorisert regnskapsfører.
+47 483 34 409teo@rekna.no