Totalleverandør av regnskapS- og Økonomitjenester

Rekna er et autorisert regnskapsførerselskap med høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi sørger for at du til enhver tid har full oversikt over virksomhetens nøkkeltall, slik at du kan bruke tiden din på verdiskaping i egen  virksomhet.

Regnskap

Rekna ivaretar din bedrifts behov for regnskap, lønn og rapportering. Våre skybaserte regnskapssystemer gir deg full oversikt over økonomien i ditt selskap. Vi hjelper deg med å komme i gang med gode økonomirutiner, og sørger for et oppdatert regnskap som du har tilgang til hvor som helst, når som helst.

Vi legger stor vekt på å være til stede for våre kunder. Gjennom tett samarbeid sikrer vi at nye løsninger blir implementert på en best mulig måte.

I Rekna gir vi deg effektive og moderne regnskapsløsninger tilpasset behovet i din bedrift. Vi leverer alle regnskapstjenester innen bokføring, rapportering, prosjektregnskap, likviditetsstyring, lønn m.m. Rekna AS består av kompetente medarbeidere som allerede har opparbeidet seg flere års erfaring med moderne og papirløse regnskapssystemer. Med fokus på helheten i verdikjeden, er Rekna en verdifull samarbeidspartner for deg og din bedrift.

Vi tilbyr følgende regnskapssystemer:

Xledger er et komplett 100 % skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over din bedrift. Det går fort å komme i gang med Xledger, selv for komplekse virksomheter med kontorer i flere land. Du får tilgang til nyeste data kontinuerlig og kan ta beslutninger basert på rapporter og analyser i sanntid. Xledger er et alt-i-ett system. Det betyr at alle deler av systemet er integrert med hverandre og du trenger kun å oppdatere data ett sted. Xledger er fleksibelt og du velger selv hvilke funksjoner i systemet du vil ta i bruk. Systemet er designet med fokus på automatisering, innsikt og skalerbarhet.
Les mer på www.xledger.no

PowerOffice Go er et fullstendig skybasert regnskapssystem for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Poweroffice GO er ansett som en av de systemene som er enklest å bruke, og i 2017 ble systemet vurdert som best i klassen på Regnskap Norge sin brukerundersøkelse over skybaserte systemer.  Systemet er også tilgjengelig via app for mobil og nettbrett og utmerker seg med høy grad av brukervennlighet og godt grafisk design. Systemet har også en enkel prisstruktur.
Les mer på www.powerofficego.no


Ta kontakt med våre regnskapsrådgivere

Sindre Lauvås
Daglig leder
+47 419 04 313
sindre@rekna.no
Randi Hoff
Autorisert regnskapsfører
+47 924 99 349
randi@rekna.no
Magnus Bendal Revheim
Rådgiver regnskap
+47 452 50 340
magnus@rekna.no
Sofia Veniamakis
Rådgiver regnskap
+47 481 08 767
sofia@rekna.no